Nordsjællands Korskole

Fem sogn i Fredensborg Provsti tilbyder alle børn i Nordsjælland fra 5 år og op den allerbedste sangundervisning. Vi ønsker at give børnene mulighed for at lære at udtrykke sig gennem stemmen og få en masse gode oplevelser sammen med andre børn.

Nordsjællands Korskole har i øjeblikket ca. 150 børn og unge, som hver uge fra august til juni måned mødes til korsang. Alle kor har årligt flere koncerter, og vores erfarne korledere skaber et rytmisk, vokalmæssigt og musikalsk samvær med klassisk og moderne repertoire.

Vi lægger vægt på at skabe dygtige kor, men også at finde og motivere sangtalenterne, ligesom vi har stor fokus på at bygge bro mellem de forskellige kor, så det ikke bliver svært at rykke op til næste alderstrin.

Seneste nyt fra korlederne

Udgivet ons d. 5. aug 2020, kl. 15:18
Korskolen

Kære alle nye og gamle korsangere i Nordsjællands Korskole.

Vi glæder os SÅ meget til at komme igang igen. ...

Udgivet ons d. 8. jul 2020, kl. 11:17
Korskolen

Søndag, den 28. juni var 12 piger fra Nordsjællands Ungdomskor mødt op foran Fredensborg Slotskirke for at overraske organist Else-Marie Kristoffersen ved hendes sidste h...

Udgivet ons d. 20. maj 2020, kl. 14:00
Korskolen

RETNINGSLINIER IFT COVID-19

  • Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj ! Meld fra på normal vis ...
Udgivet man d. 27. apr 2020, kl. 16:27
Korskolen

Som altid her i april/maj måned åbner vi, åbner vi for tilmelding til næste sæson for både nuværende og nye medlemmer. Vi glæder os til at byde jer alle velkommen til au...

Udgivet lør d. 7. mar 2020, kl. 23:48
Korskolen

Alle tre kor vokser og vokser. Alle sangerne bliver dygtigere og dygtigere. Og stadig flere inviterer korene til at give koncert eller synge ved gudstenester og arrangementer....

Udgivet tor d. 13. jun 2019, kl. 13:04
Korskolen

Fredensborg Provstis Korsamarbejde har skiftet navn. Navnet er nu Nordsjællands Korskole, men vi er stadig de samme børn, unge og korledere. Ved samme lejlighed har vi omdøbt...

Oplev Nordsjællands Korskoles koncerter og workshops

05
SEP

Børnekorene: Korworkshop, den 5. september i Hørsholm (øvedag)

Dato: 
Lørdag d. 5. september 2020, Kl. 14:30 til kl. 18:15
Barakstien 2, 2970 Hørsholm
Alle Nordsjællands Børnekor

06
SEP

Børnekorene: Korworkshop, den 6. september. (koncertdag)

Dato: 
Søndag d. 6. september 2020, Kl. 13:45 til kl. 16:30
Alle Nordsjællands Børnekor

26
SEP

Junior- og Ungdomskor på Plænen i Tivoli

Dato: 
Lørdag d. 26. september 2020, Kl. 12:05 til kl. 12:20
Vesterbrogade 3, 1620 København V
Nordsjællands Juniorkor og Ungdomskor
Gratis, hvis du er i Tivoli

27
SEP

Børnekoret: Koncert på plænen i Tivoli

Dato: 
Søndag d. 27. september 2020, kl. 17:30
Vesterbrogade 3, 1620 København V
Nordsjællands Børnekor
Gratis, hvis du er i Tivoli

Kortilbud til alle børn og unge

Nordsjællands Spirekor

Nordsjællands Spirekor er for piger og drenge fra 5 år til og med 0. klasse. Koret består af 20 børn, som træner de mest elementære ting ved at synge i kor. I koret bliver der arbejdet med krop og musik. Vi synger ikke blot sangene, men laver fagter til og danser. Det skal nemlig være sjovt at synge!

Læs mere om koret

 

Nordsjællands Børnekor

Nordsjællands Børnekor er for piger og drenge fra 1. - 3. klasse. Der er ingen optagelseskrav eller forventning om sangerfaring. Børnekoret består af 4 kor, i alt 70 sangere, der øver lokalt i Asminderød, Humlebæk, Karlebo og Rungsted. 

Læs mere om koret

 

Nordsjællands Juniorkor

Nordsjællands Juniorkor er for piger og drenge fra 3. - 5. klasse, der ønsker at lære at synge og optræde sammen med andre. Det kræver ingen forkundskaber at deltage i Juniorkoret. De 35 sangere i Juniorkoret optræder ved fælleskoncerter, gudstjenester, Halloween, Fastelavn og hvert år i Tivoli.

Læs mere om koret

 

 

Nordsjællands Ungdomskor

Nordsjællands Ungdomskor er et tilbud for piger og drenge fra 6. - 9. klasse, der ønsker at lære at optræde, synge i kor og få lov til at udvikle deres stemmer som korsangere og solister. De 25 sangere i Ungdomskoret synger både sammen med Fredensborg Slotskirkes Pigekor og optræder selv ved forskellige anledninger.

Læs mere om koret

 

Fredensborg Slotskirkes Pigekor

Fredensborg Slotskirkes Pigekor, som synger i Slotskirken og Asminderød Kirke, optager årligt flere piger fra Nordsjællands Ungdoms-kor. Det er bestemt en fordel, at man har sunget i ét af Korskolens kor for at blive optaget i Pigekoret, men absolut intet krav.  Få mere information om elitekoret, Fredensborg Slotskirkes Pigekor.

Læs mere om koret

 

Bestil din hoodie i korshoppen

Ophavsret: