Syv børne og ungdomskor at vælge imellem

Nordsjællands Spirekor

Nordsjællands Spirekor er for piger og drenge fra 5 år til og med 0. klasse. Vi har to Spirekor, og spirerne øver enten i Humlebæk eller Rungsted. Her trænes de mest elementære ting ved at synge, men det skal også være sjovt at gå til kor, så vi arbejder både med sang, bevægelse, krop og musik.

Læs mere om koret

Nordsjællands Børnekor

Nordsjællands Børnekor er for piger og drenge fra 1. - 2. klasse. Der er ingen optagelseskrav eller forventning om sangerfaring. Børnekoret består af 2 kor, i alt 45 sangere, der øver lokalt i Asminderød og Egedal Kirke.

Læs mere om koret

 

Juniorkoret på græsplæne

Nordsjællands Juniorkor

Nordsjællands Juniorkor er for piger og drenge fra 3. - 6. klasse, der ønsker at lære at synge og optræde sammen med andre. Det kræver ingen forkundskaber at deltage i Juniorkoret. Der er juniorkor i Kokkedal og Hørsholm. De 50 sangere i Juniorkoret optræder ved fælleskoncerter, gudstjenester, Halloween, Fastelavn og meget mere.

Læs mere om koret

 

Nordsjællands Ungdomskor

Nordsjællands Ungdomskor er et tilbud for piger og drenge fra 6. - 9. klasse, der ønsker at lære at optræde, synge i kor og få lov til at udvikle deres stemmer som korsangere og solister. De 35 sangere i Ungdomskoret synger både sammen med Fredensborg Slotskirkes Pigekor og optræder selv ved forskellige anledninger.

Læs mere om koret

 

Fredensborg Slotskirkes Pigekor

Fredensborg Slotskirkes Pigekor, som synger i Slotskirken og Asminderød Kirke, optager årligt flere piger fra Nordsjællands Ungdoms-kor. Det er bestemt en fordel, at man har sunget i ét af Korskolens kor for at blive optaget i Pigekoret, men absolut intet krav.  Få mere information om elitekoret, Fredensborg Slotskirkes Pigekor.

Læs mere om koret her:

 www.fredensborgslotskirkespigekor.dk